Goed gesprek met je dier

Een goed gesprek met je dier is een bijzondere ontmoeting die inzicht geeft en jullie beiden een diepere verbinding met aarde geeft.

Herken je dit ?

  • Je houdt zielsveel van het dier dat bij je woont, maar het heeft van die onhebbelijkheden die je blijven irriteren. Je reageert steeds heftiger op elkaar en bent daardoor in een negatief gedragspatroon terecht gekomen.

  • Je dier heeft lichamelijke klachten, is ziek of wordt zichtbaar ouder. Je maakt je zorgen en merkt dat je steeds meer gefixeerd raakt op dat 'wat niet goed is'. Het is steeds moeilijker om nog echt te genieten van elkaars gezelschap.

  • Je hebt al verschillende dingen gedaan om het probleem op te lossen, om je dier beter te laten worden. Maar het resultaat is minimaal. En dat leidt tot nog meer onmacht, teleurstelling en frustratie.

Zonder dat je het wilt, draait het in de relatie steeds meer om bezorgdheid, angst en onmacht.


Hoe zou het zijn als je

  • meer rust en harmonie ervaart in de relatie?
  • allebei echt kunt ontspannen?
  • elkaar beter begrijpt?
  • elkaar ruimte geeft om meer jezelf te zijn?
  • leven in verbinding zich verdiept?
Hester Tielrooy

Mijn naam is Hester Tielrooy en van jongsafaan is het voor mij vanzelfsprekend dat je met alles wat leeft kunt communiceren.

Als kind was ik al dol op dieren en wilde graag voor ze zorgen. Ik nam zieke dieren mee naar huis en probeerde ze weer beter te maken. 

Ik werd uiteindelijk geen dierenarts, maar studeerde af in de sociale wetenschappen. Daarna heb ik me ruim 20 jaar lang verdiept in holistische geneeswijzen en in mijn eigen praktijk mensen begeleid in hun groei en ontwikkeling.
De laatste jaren deed ik dat vanuit de nieuwe energie, passend bij de nieuwe tijd

Op een gegeven moment werd ik innerlijk naar een andere opdracht geleid. Dat begon met het verzoek van een client om contact te maken met haar hond in de laatste levensfase. Daarna volgden al snel meer verzoeken van dieren en mensen. 

Leven in verbinding

Ik verdiepte mij in de verschillende bestaande methodes en leerde veel in de gesprekken met dieren, in de ontmoeting met natuur en aarde. Ik leerde op een diep niveau het belang begrijpen van het leven in verbinding. Je kunt dan op het niveau waar al het leven één is, elkaar ontmoeten en uitwisselen. Dat geeft een basis waarin je je diep verbonden voelt met aarde en het leven. Je ervaart dan liefdevolle relaties zonder afhankelijkheid. 


Zo heeft mijn eigen benadering vorm gekregen. Ik help jou en je dier graag in een betere balans te komen met jezelf, de ander en aarde.

Kies hier het gesprek dat bij jullie past

Relatie gesprek met je dier

Inzicht en heling die leidt tot een ontspannen en liefdevolle relatie.
Je voelt je verbonden met elkaar vanuit je eigenheid. 

Frisse wind door de relatie met je dier


Verder leven

Afscheid nemen van je dier, tijdens de laatste levensfase of van een dier dat overleden is.

Leven in verbinding gaat door, ook na de dood

Heb je vragen? info@hestertielrooy.nl of 0627375247