Goed gesprek met je dier

Je houdt zielsveel van je dier, maar soms loopt het niet zo lekker. Misschien maak je je zorgen over de gezondheid of voel je je onzeker over het gedrag. Je hebt het gevoel dat je tekortschiet en faalt. Zonder dat je het wilt, kijk je vooral met een blik van bezorgdheid, angst en twijfel naar je dier. Je dier voelt die gerichte aandacht voor 'dat wat niet goed is' en dat brengt hem of haar nog meer uit balans. Zo ben je in een negatieve spiraal beland waar je moeilijk uit komt. Herkenbaar?

Ontspanning en plezier

Je verlangt er naar om elkaar beter te begrijpen, te weten wat er in de ander om gaat. Je verlangt naar ontspanning en dat het weer gewoon gezellig en fijn kan zijn. Dat je weer samen kunt genieten en lol hebben. Goed gesprek met je dier helpt je weer op weg. Het is een cadeau voor jou en je dier. Het voelt alsof er een frisse wind waait door de relatie met je dier. 

In het dagelijks leven hier is de zachtheid en liefde tussen ons alle vier al een poosje heel goed voelbaar en vooral de kat is heel erg ontspannen, en veel minder bang geworden, ook voor andere mensen. 
Ik zelf ben ook rustiger en minder zorgelijk en heeeeel blij met de dieren, intens blij. 

Ik heb precies vol overgave gedaan wat jij me aangaf en het lijkt zo veel vruchten af te werpen voor ons allemaal!

Ik ben je erg dankbaar voor al je zeer liefdevolle steun/ healing."


Goed gesprek met 2 kippen, 1 kat en Femke

Vervreemd van natuur en aarde

Uit de ontmoetingen die ik met dieren heb, blijkt dat ze echt last hebben van onze leefwijze. Mensen zitten veel in hun hoofd, hebben een gehaast, druk leven en zijn te weinig verbonden met aarde. We leven als het ware een 'plastic leven', los van aarde en ook de afstand tot onze eigen natuur wordt steeds groter.

Dit werkt niet alleen voor mensen vervreemdend, maar ook voor dieren die met mensen samenleven. Je dier beweegt daar namelijk op mee en raakt het contact met 'dier-zijn' een beetje kwijt. 

Op weg naar een natuurlijke relatie met jezelf, je dier en aarde

Je kunt jezelf en je dier helen door te leven vanuit de verbondenheid met het grote geheel. Door een natuurlijke relatie met jezelf, de ander en aarde te ontwikkelen die past bij de energie van deze tijd.

Het is dan voor je dier eenvoudiger om bij zichzelf te blijven en de eigen balans met aarde te hervinden. Jullie relatie wordt dieper, liefdevoller met respect voor de eigen wortels en ruimte voor ontplooiing.

Goed gesprek met je dier

Om dit proces en jou en je dier te ondersteunen bied ik je een 'goed gesprek met je dier' aan. Een cadeautje vol liefde, harmonie en inzicht dat je helpt om makkelijker stappen te zetten naar een ontspannen relatie waarin de liefde vrij kan stromen.

Goed gesprek met je dier is een ontmoeting op energetisch niveau. Vanuit de verbondenheid met al het leven en Aarde, stem ik me aan de hand van een foto op jullie af. Ik stel geen beginvraag maar laat me intuïtief leiden door wat er getoond wordt. Je ontvangt een verslag van de ontmoeting dat we telefonisch bespreken.

Aanvragen goed gesprek met je dier

Stuur een mail aan info@hestertielrooy.nl met een foto van jou en een foto van je dier.
De bijdrage voor het goed gesprek is 60,-

De ontmoeting kan ook plaats vinden met meer dieren tegelijk. De meerprijs daarvoor is 20,- ongeacht het aantal dieren.

Je ontvangt van mij een bevestiging en een factuur. Na ontvangst van de betaling voel ik intuïtief aan wanneer de ontmoeting plaats kan vinden en stem ik me af op jou en je dier(en)
Je krijgt een weergave van de ontmoeting. Vervolgens maken we een afspraak om dit telefonisch te bespreken.

Heb je vragen? Neem dan contact op  0627375247    info@hestertielrooy.nl