Goed gesprek met je dier

Soms loopt het niet zo lekker…Misschien maak je je zorgen over de gezondheid of voel je je onzeker over het gedrag. Je hebt het gevoel dat je tekortschiet en faalt. Je hebt het gevoel dat je dier sterk reageert op hoe jij je voelt, maar kunt er de vinger niet op leggen wat het is, of het is iets dat je maar moeilijk kunt veranderen.Zonder dat je het wilt, kijk je vooral met een blik van bezorgdheid, angst en twijfel naar je dier. Je dier voelt die gerichte aandacht voor ‘dat wat niet goed is’ en dat brengt hem of haar nog meer uit balans. Zo ben je in een negatieve spiraal beland waar je moeilijk uit komt. Herken je dat?

Ontspanning en plezier

Je verlangt er naar om elkaar beter te begrijpen, te weten wat er in de ander om gaat. Je verlangt naar ontspanning en dat het weer gewoon gezellig en fijn kan zijn. Dat je weer samen kunt genieten en lol hebben. Goed gesprek met je dier helpt je weer op weg. Het voelt alsof er een frisse wind waait door de relatie met je dier.

Bovendien wordt je gesterkt in je intuïtie. Je gaat namelijk, onder mijn liefdevolle aandacht en begeleiding, ZELF in gesprek met je dier. Het helende effect zal daardoor veel verder reiken dan dat wat je graag wilt weten, bespreken of vragen.

Goed gesprek met je dier is een cadeau voor jou en je dier en iedereen in je naaste omgeving. Een cadeautje vol liefde, harmonie en inzicht dat je helpt om makkelijker stappen te zetten naar een ontspannen relatie waarin de liefde vrij kan stromen.

In het dagelijks leven hier is de zachtheid en liefde tussen ons alle vier al een poosje heel goed voelbaar en vooral de kat is heel erg ontspannen, en veel minder bang geworden, ook voor andere mensen. Ik zelf ben ook rustiger en minder zorgelijk en heeeeel blij met de dieren, intens blij. 

Ik heb precies vol overgave gedaan wat jij me aangaf en het lijkt zo veel vruchten af te werpen voor ons allemaal!

Ik ben je erg dankbaar voor al je zeer liefdevolle steun/ healing.”

Goed gesprek met 2 kippen, 1 kat en Femke

Vervreemd van natuur en aarde

Uit de ontmoetingen die ik met dieren heb, blijkt dat ze echt last hebben van onze leefwijze. Mensen zitten veel in hun hoofd, hebben een gehaast, druk leven en zijn te weinig verbonden met aarde. We leven als het ware een ‘plastic leven’, los van aarde en ook de afstand tot onze eigen natuur wordt steeds groter.

Dit werkt niet alleen voor mensen vervreemdend, maar ook voor dieren die met mensen samenleven. Je dier beweegt daar namelijk op mee en raakt het contact met ‘dier-zijn’ een beetje kwijt. 

Op weg naar een natuurlijke relatie met jezelf, je dier en aarde

Je kunt jezelf en je dier helen door te leven vanuit de verbondenheid met het grote geheel. Door een natuurlijke relatie met jezelf, de ander en aarde te ontwikkelen die past bij de energie van deze tijd.Het is dan voor je dier eenvoudiger om bij zichzelf te blijven en de eigen balans met aarde te hervinden. Jullie relatie wordt dieper, liefdevoller met respect voor de eigen wortels en ruimte voor ontplooiing.Deze natuurverbondenheid is ook de basis van waaruit de gesprekken met je dier plaatsvinden.Ik begeleid je daarin tijdens het goed gesprek.

Goed gesprek met je dier

Goed gesprek met je dier is een unieke ontmoeting met je dier waarin ik jou begeleid om de taal van je dier te herkennen, verstaan en spreken.Je wordt je bewust van de uitwisseling in de diepere laag, een gevoelslaag waar je zelf soms moeilijk bij kunt komen. Bijvoorbeeld omdat er gevoelens naar boven komen, die je moeilijk vindt om onder ogen te komen. Of omdat het in je blinde vlek zit. Daarom is goed gesprek met je dier  geschikt voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen onverwerkte stukken. Of je nu een beginner bent in het communiceren met dieren of een ervaren dierentolk.Goed gesprek met je dier is helend, inzichtgevend en je leert bovendien je dier (jezelf en jullie interactie) beter begrijpen.

Voor wie is goed gesprek met je dier geschikt?

Goed gesprek met je dier is voor jou als je

 • Verdieping wilt in de relatie met je dier en jezelf
 • Bereid bent om naar jezelf te kijken
 • Inzicht wilt in de achterliggende oorzaken en achtergrond van gedrag en gezondheid

Kan iedereen dit? Ja, sterker nog: je doet het al! Je bent al op veel verschillende manieren in communicatie met je dier. Je hoeft het alleen nog maar te herkennen. 

Het was heel bijzonder om zo duidelijk in contact te zijn met Poppe .De eerste keer vond ik het een beetje raar, zou het écht zo kunnen? Door een soort van geleide meditatie waarbij we afstemden op aarde, natuur en hart kwam ik in een bewustzijnsniveau waarop ik contact kon maken met Poppe.”Goed gesprek met kat en Sandra

Hoe gaat een goed gesprek met je dier

 • Goed gesprek met je dier is een ontmoeting op energetisch niveau.
 •  Je gaat zelf, onder mijn begeleiding, in gesprek met je dier. Ik ben ervan overtuigd dat je al veel meer weet en opvangt dan je nu bewust bent en zal je daarin begeleiden door het stellen van verhelderende vragen.
 • Ik kijk en voel mee, ondersteun je en begeleid je vanuit de verbondenheid met al het leven en Aarde
 • Jouw ontmoeting met je dier duurt ongeveer een uur. We vatten daarna de hoofdpunten samen zodat je het op je gemak kunt teruglezen.

BelangrijkGoed gesprek met je dier is een vast onderdeel van de Relatiereis met je dier.Tijdelijk aanbod: tot 1 mei 2021 kun je het als een los consult aanvragen

Aanvragen goed gesprek met je dier

 • Stuur een mail aan info@hestertielrooy.nl met een foto van jou en een foto van je dier.
 • Je ontvangt van mij een bevestiging en een factuur.
 • De bijdrage voor het goed gesprek met je dier is 80,-
 • Na ontvangst van de betaling plannen we het gesprek in

Wil je meer weten?

Bel of mail dan hebben we even persoonlijk contact  0627375247    info@hestertielrooy.nl