Over Hester

Leven in harmonie met al het leven

Al het leven is verbonden
Op veel manieren
Zichtbaar en onzichtbaar

Je bent onderdeel van het Web of Life,
het Levensweb.

Dit weet je.
Dit voel je.

Maar hoe kun je het 'gaan leven'?
Hoe kun je het verweven in je dagelijkse dingen?

Hoe kun je samenwerken met de plek waar je woont ?


Neem je plek in in het Levensweb
Verlevendig je verbinding met natuur
dan voel je je thuis op Aarde

Van jongsafaan is het voor mij vanzelfsprekend dat je met alles kunt communiceren. 

Bomen, dieren, planten, landschap, rivier, zee.
Wind, regen, zon, maan en sterren.

Maar ook met een plotseling niet werkende printer of een persoon 'op afstand'.

15 jaar had ik een bloeiende praktijk als holistisch therapeut en begeleidde ik mensen in hun persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.
Kort gezegd in hun mensen - problematiek, dat wat hoort bij de ontwikkeling van de mens.

Dat wat ik in en met natuur ervoer stond daar eigenlijk naast, als in een aparte wereld. 

Roep van de Aarde

In 2015 kwam daar een grote verandering in. Ik voelde namelijk diep van binnen dat het tijd was om wat ik ervaar in de natuur en communicatie met dieren, te gaan delen met anderen. 
Ik werd daarop attent gemaakt in ontmoetingen met bomen, dieren en het landschap.

Het was de roep van de Aarde die ik hoorde en dat resoneerde met de roep van mijn ziel.

Op het moment dat ik daar innerlijk “ja “ tegen zei, veranderde er iets fundamenteels in mijn werk en leven. Deuren werden gesloten, al het 'oude' werkte niet meer en ik mocht het nieuwe helemaal, letterlijk en figuurlijk, vanaf de grond opbouwen.

Dat werd een ontdekkingsreis in mijn relatie met natuur. Wat doe ik dan precies?  Hoe werkt die intuïtieve communicatie met dieren, natuur en Aarde? Hoe kan ik anderen inspireren en begeleiden op hun reis?
Ik volgde cursussen en las boeken. Maar het meeste leer ik buiten en in de ontmoetingen met natuur en Aarde. 

Natuursensitiviteit in de praktijk

Dat alles is samengekomen in de Web of Life Approach. Daarmee ontdek je jouw eigen manier om in en met natuur te zijn en daarmee te communiceren. Je wordt je bewust van je natuursensitiviteit en leert het in praktijk te brengen in je dagelijks leven, samen met de plek waar je woont.

Vanuit natuurverbondenheid, de verbondenheid met het geheel, begeleid ik je jouw unieke plek in te nemen in het Levensweb. Zodat je in verlevendigde verbinding kunt groeien en bloeien, samen met de plek, het stukje Aarde, dat je verzorgt. Samen maak je een begin van de nieuwe aarde, een nieuwe verhouding van mens, natuur en Aarde.


Natuursensitiviteit & natuurverbondenheid beleven
in je dagelijks leven
met het stukje Aarde dat je verzorgt


Wat ik voor jou en je plek kan betekenen

Vanuit de verbondenheid met het grote geheel, maak ik je bewust van wat er gebeurt in de ontmoeting en uitwisseling tussen jou en de planten, dieren en de plek die je verzorgt.
Daardoor wordt jij je bewust van wat je allemaal voelt en ervaart, van wat er gebeurt in het contact en de uitwisseling met de jou omringende natuur.

Daarmee verdiep en vergroot je je natuursensitiviteit, je vertrouwen op je intuïtie, verdiep je je verbinding met je zelf en aarde.
Het versterken van deze wederkerigheid geeft groei, bloei en ontwikkeling voor jou en voor het andere leven waarmee je je bewust verbonden hebt.

" Ik vond de terugkoppelingen fijn, omdat je meevoelde wat er gebeurde en niet invulde of oordeelde. Daardoor wordt het proces niet ingedamd, maar kan het groeien." Joan R. Homeopaat


Leven in harmonie met al het leven

Je gaat de positieve effecten merken in veel facetten van je leven en in je tuin of voedselbos.

Je ervaart vrijheid, vitaliteit, ontspanning en plezier.
Diepere verbinding met jezelf en het leven.
Verbonden met een Hier en Nu, dwars door tijd en ruimte heen.

Je voelt je thuis op Aarde.
De liefdesstroom die door al het leven stroomt, wordt vrijgemaakt.
Dit is zichtbaar en voelbaar aan de uitstraling van je tuin, voedselbos of bijenvolk.

Je herontdekt de Joy of Life zoals ze in alle eenvoud en puurheid te ervaren is.

Je tuin, bos of bijen verzorgen krijgt een andere plek in je zelf.
Niet vanuit een moeten, verantwoordelijkheid, bezorgdheid of onzekerheid.
Het wordt samenwerken, groeien en bloeien vanuit vertrouwen en liefde.

Je verlevendigt jouw plek in het Web of Life en dat heeft een positief effect op al het leven en Aarde.

"Ik heb mijn plek op Aarde gevonden"
Hester heeft voor mij de poort open gezet naar een heel nieuw bewustzijn. Vanuit de wens om samen te werken met onze plek, heeft ze me geholpen om mijn plek op aarde te vinden. Me thuis te voelen en te weten dat het goed is dat ik hier nu ben. Maar ook letterlijk in de energetische verbinding met onze plek, om hier écht te kunnen wortelen en aarden.

Hoe langer ik met Hester samenwerk, hoe meer die verbinding en openheid zich ontwikkelt. Met prachtige energetische ervaringen in het bos en een diep gevoel van connectie en to belong here. Naar dat gevoel was ik al mijn hele leven op zoek, en hier ben ik daar dan ook dankbaarder voor dan ik woorden kan uitdrukken. Linda 's ervaring met het Nieuwe Aarde - op je plek traject.

"Ik voel nu een nog diepere verbinding met alles wat leeft om me heen"
"Jouw begeleiding heeft me herinnerd aan hoe ik echt weer die verbinding kan voelen met alles wat leeft om mij heen. Ik voelde dat al wel, maar het voelt nu alsof ik nog dieper in het contact kan komen daarmee. Het gevoel niet los te staan, maar altijd één te zijn met de natuur en hoe zij ook in mij leeft. Met meer respect voor alles om mij heen." Amy vd T. holistisch coach.

"Ik loop nu totaal anders in ons bos"
Ik had geen verwachting toen Hester kwam en dat had ook niet gekund denk ik.
Nu 3 weken later loop ik totaal anders op ons land en in ons bos.

Hester heeft een zaadje geplant in mijn eigen werkelijkheid op dat moment op die dag. Voor mij heeft het grote waarde dat ons land en bos energetisch kloppend voelt als ik er mee werk. Niet zomaar wat doen maar samenwerken met het grotere bewustzijn. We zijn tenslotte samen een groot veld van energie. Barts ervaring met het Nieuwe Aarde - op je plek traject

Wil jij in gesprek over de mogelijkheden voor jou en je plek? 

 Hester Tielrooy  0627375247    info@hestertielrooy.nl