Over Hester

Al het leven is verbonden.
Op veel manieren.
Zichtbaar en onzichtbaar.

Je bent onderdeel van het Web of Life, het Levensweb.
Dit weet je.
Dit voel je.
Maar hoe kun je het ‘gaan leven’?
Hoe kun je het verweven in je dagelijkse dingen?
Hoe kun je samenwerken met de plek waar je woont ?

natuurverbondenheid

Verlevendig je verbinding met natuur

Van jongsafaan is het voor mij vanzelfsprekend dat je met alles kunt communiceren. 
Bomen, dieren, planten, landschap, rivier, zee.
Wind, regen, zon, maan en sterren.

Maar ook met een plotseling niet werkende printer of een persoon ‘op afstand’.

Ruim 15 jaar had ik een bloeiende praktijk als holistisch therapeut en begeleidde ik mensen in hun persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.
Kort gezegd in hun mensen – problematiek, dat wat hoort bij de ontwikkeling van de mens.

Dat wat ik in en met natuur ervoer stond daar eigenlijk naast, als in een aparte wereld.

Roep van de Aarde

In 2015 kwam daar een grote verandering in.
Ik voelde namelijk diep van binnen dat het tijd was om wat ik ervaar in de natuur en communicatie met dieren, te gaan delen met anderen. Ik werd daarop attent gemaakt in ontmoetingen met bomen, dieren en het landschap.Het was de roep van de Aarde die ik hoorde en dat resoneerde met de roep van mijn ziel.

Op het moment dat ik daar innerlijk “ja “ tegen zei, veranderde er iets fundamenteels in mijn werk en leven.
Deuren werden gesloten, al het ‘oude’ werkte niet meer en ik mocht het nieuwe helemaal, letterlijk en figuurlijk, vanaf de grond opbouwen.

Dat werd een ontdekkingsreis in mijn relatie met natuur. Wat doe ik dan precies?
Hoe werkt die intuïtieve communicatie met dieren, natuur en Aarde?
Hoe kan ik anderen inspireren en begeleiden op hun reis?

Ik volgde cursussen en las boeken.

Maar het meeste leer ik buiten en in de ontmoetingen met dieren, natuur en Aarde. 

Dat alles is samengekomen in de Web of Life Approach.
Daarmee ontdek je jouw eigen manier om in en met natuur te zijn en daarmee te communiceren.
Je wordt je bewust van je natuursensitiviteit en leert het in praktijk te brengen in je dagelijks leven, samen met de plek waar je woont.

Vanuit natuurverbondenheid, de verbondenheid met het geheel, begeleid ik je jouw unieke plek in te nemen in het Levensweb.
Zodat je in verlevendigde verbinding kunt groeien en bloeien, samen met de plek, het stukje Aarde, dat je verzorgt.
Samen maak je een begin van de nieuwe aarde, een nieuwe verhouding van mens, natuur en Aarde. De mensen en dieren in je omgeving gaan daar automatisch in mee.

Wat ik voor jou, je dier en je plek kan betekenen? 
Een persoonlijk route, een route op maat binnen de Academie voor natuurverbonden leven.
Je volgt je eigen route, je eigen ervaringsweg.
Je verlevendigt je verbinding met natuur, ontwikkelt je communicatie met de subtiele wereld en daarbij leer je ook jezelf kennen.
Ik ben je gids en begeleider. Je vraagbaak en klankbord. Ik stel verhelderende vragen en attendeer je op blinde vlekken, geef je verdiepende informatie wanneer je daar behoefte aan hebt.

Natuur wijst je de weg. Ik leer je het pad herkennen

Ik voel nu een nog diepere verbinding met alles wat leeft om me heen.
Jouw begeleiding heeft me herinnerd aan hoe ik echt weer die verbinding kan voelen met alles wat leeft om mij heen. Ik voelde dat al wel, maar het voelt nu alsof ik nog dieper in het contact kan komen daarmee. Het gevoel niet los te staan, maar altijd één te zijn met de natuur en hoe zij ook in mij leeft. Met meer respect voor alles om mij heen.” Amy vd T. holistisch coach.

Ik heb mijn plek op Aarde gevonden
Hester heeft voor mij de poort open gezet naar een heel nieuw bewustzijn. Vanuit de wens om samen te werken met onze plek, heeft ze me geholpen om mijn plek op aarde te vinden. Me thuis te voelen en te weten dat het goed is dat ik hier nu ben. Maar ook letterlijk in de energetische verbinding met onze plek, om hier écht te kunnen wortelen en aarden.

Hoe langer ik met Hester samenwerk, hoe meer die verbinding en openheid zich ontwikkelt. Met prachtige energetische ervaringen in het bos en een diep gevoel van connectie en to belong here. Naar dat gevoel was ik al mijn hele leven op zoek, en hier ben ik daar dan ook dankbaarder voor dan ik woorden kan uitdrukken. Linda L. Communicatie-adviseur en regeneratief landgoed bouwer

Waar begint jouw reis?

Neem contact op voor de mogelijkheden