Over Hester

Op reis door je relatie met natuur 

Hester Tielrooy blotevoetenwandelen

Op reis door je relatie met natuur. 

Een reis met bijzondere natuurontmoetingen, waarin voelen en onbevangenheid centraal staan, want plezier, genieten en verwonderen zijn belangrijke sleutels om je diep verbonden te voelen met al het leven en aarde.

Natuur in je leven! is een ontdekkingsreis.
Puur natuur, zonder toevoegingen.

Ga je met me mee?

"Jouw begeleiding heeft me herinnerd aan hoe ik echt weer die verbinding kan voelen met alles wat leeft om mij heen. Ik voelde dat al wel, maar het voelt nu alsof ik nog dieper in het contact kan komen daarmee. Het gevoel niet los te staan, maar altijd één te zijn met de natuur en hoe zij ook in mij leeft. Met meer respect voor alles om mij heen." Amy vd T. holistisch coach.

" Ik vond de terugkoppelingen fijn, omdat je meevoelde wat er gebeurde en niet invulde of oordeelde. Daardoor wordt het proces niet ingedamd, maar kan het groeien." Joan R. Homeopaat


Al zo'n 15 jaar had ik een bloeiende praktijk als holistisch therapeut en begeleidde ik mensen in hun persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Tot daar plots in 2015 een grote verandering in kwam. 

Ik voelde namelijk diep van binnen dat het tijd was om wat ik ervaar in de natuur en communicatie met dieren, te gaan delen met anderen.

Op het moment dat ik daar innerlijk “ja “ tegen zei, veranderde er iets fundamenteels in mijn werk en leven. Het voelde alsof vrijwel alle deuren gesloten werden en ik in het donker mijn pad mocht gaan vinden.

Al het 'oude' werkte niet meer en ik mocht het nieuwe helemaal, letterlijk en figuurlijk, vanaf de grond opbouwen. 

Dat werd een ontdekkingsreis in mijn relatie met natuur. Wat doe ik dan precies?  Hoe werkt die intuïtieve communicatie met dieren, natuur en Aarde? Hoe kan ik anderen inspireren en begeleiden op hun reis?
Ik volgde cursussen en las boeken. Maar het meeste leer ik buiten en in het contact met dieren. Dat alles is samengekomen in de Web of Life Approach. Daarmee ontdek je jouw eigen manier om in en met natuur te zijn en daarmee te communiceren.

En in het donker lopen? Dat doe ik nu graag. Ik ga er regelmatig op uit om het donker van de nacht te ontmoeten en daar mijn pad te vinden, het bleke maanlicht weerkaatsend op de vacht van hond en kat.

Wil je meer weten?


 Hester Tielrooy  0627375247    info@hestertielrooy.nl