Verder leven

​

​In vrijheid en liefde verbonden je pad vervolgen


Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt: je geliefde dier komt te overlijden. Dat geeft onvermijdelijk verdriet, gemis en leegte in je leven.
Maar hoeveel ruimte heb je je zelf gegeven om dat verdriet echt te voelen en verwerken? Durf je je nu volledig te openen voor nieuwe relaties met dieren, of ben je daarin wat terughoudender geworden? Uit angst om weer die pijn zo diep te moeten voelen.


Ik merk vaak dat het overlijden van een huisdier niet geheel is verwerkt. Wanneer het ter sprake komt, blijkt er ook enige schaamte te zijn om het erover te hebben. Het lijkt wel een taboe te zijn dat je daar zoveel pijn en verdriet om kunt hebben.

Misschien heb jij ook het goedbedoelde maar pijnlijke advies gekregen "dan neem je toch gewoon een nieuwe?". Na zo'n reactie kijk je wel uit om het nog ter sprake te brengen.

Geef je zelf dus echt de ruimte en tijd om je gevoelens en het afscheid van je dier te verwerken.Verder leven is een 1 op 1 op maat begeleiding waarna jij vrij van schuldgevoel, twijfel of onzekerheid verder kunt leven en je hart weer durft te openen.

Aan hand van een foto van jou en een foto van je overleden dier voel ik in wat nog niet stroomt en verwerkt is. Vaak komt het door die gerichte aandacht vanzelf in beweging. In sommige gevallen is er nog wat 'huiswerk' voor jou wat dan duidelijk wordt.

Ik maak een verslag van mijn bevindingen dat we telefonisch bespreken. In dat gesprek is er alle ruimte voor jouw vragen en gevoelens. Indien nodig vindt er dan nog een tweede sessie plaats, dat is bij de prijs inbegrepen.

Het traject is voltooid wanneer je allebei vrij bent om verder te leven, in onvoorwaardelijke liefde verbonden.

Je bijdrage voor dit bijzondere en helende traject is 120,-

Vraag jouw Verder Leven traject aan

Mail of bel
info@hestertielrooy.nl of 0627375247