Relatiegesprek met je dier

Een relatiegesprek is een ontmoeting met jou en je dier op energetisch niveau aan de hand van foto's. Dit doe ik vanuit een diepe verbinding met Aarde en al het leven. Deze ontmoeting is helend, inzichtgevend en altijd weer verrassend.
Je zult daarna meer harmonie, ontspanning en plezier in het samenzijn ervaren.

In het dagelijks leven hier is de zachtheid en liefde tussen ons alle vier al een poosje heel goed voelbaar en vooral de kat is heel erg ontspannen, en veel minder bang geworden, ook voor andere mensen. 
Ik zelf ben ook rustiger en minder zorgelijk en heeeeel blij met de dieren, intens blij. 

Ik heb precies vol overgave gedaan wat jij me aangaf en het lijkt zo veel vruchten af te werpen voor ons allemaal!

Ik ben je erg dankbaar voor al je zeer liefdevolle steun/ healing."


2 kippen, 1 kat en Femke

Vervreemding

Mensen zijn van nature verbonden met al het leven en aarde. In onze huidige (westerse) levensstijl zijn we het contact met natuur en aarde steeds meer kwijtgeraakt. We brengen de dag vooral binnenshuis door in een digitale wereld en omringd door elektrische apparaten die ons 'werk uit handen nemen'.

Dit werkt niet alleen voor mensen vervreemdend, ook dieren die met mensen samenleven, moeten hierin hun weg vinden. Want hoe is dat voor hond of kat, wanneer de aandacht van de mens de hele tijd in de telefoon of laptop is? Is dat voor het dier nog herkenbaar als 'natuurlijk gedrag?' Welk effect heeft al het 'in je hoofd zitten' op je dier?
Dieren zijn vaak zo gericht op de energie en de belevingswereld van de mens, dat ze het contact met hun dier-zijn een beetje zijn kwijtgeraakt. 


Natuurlijke relaties als basis voor groei

Mensen beslissen bovendien veel voor dieren: wat ze eten of drinken, wanneer ze poepen, plassen of slapen. Dat beperkt hen in hun vrijheid om eigen keuzes te maken. Het steeds maar moeten aanpassen en niet of minder kunnen volgen van de eigen impulsen, werkt verzwakkend op hun energiesysteem. Je kunt daar op gedragsniveau veel aan verbeteren door te letten op welke ruimte en vrijheid je aan je dier (terug) kunt geven. 

Herstel van natuurlijke relaties geeft echter een diepgaand en blijvend effect. Het geeft je dier(en) en jou een basis om te groeien en ontwikkelen. Een basis om samen te leven op een manier waarbij je elkaar versterkt en ondersteunt in je eigenheid. Een basis waarin er weer meer ruimte is voor plezier en ontspanning.
Het relatiegesprek met je dier is daarvoor een goed vertrekpunt.

Hoe gaat een relatiegesprek met je dier?

Intuïtief voel ik aan wanneer het juiste moment is voor de ontmoeting. Aan de hand van een foto van jou en van je dier stem ik me af op jullie en wordt getoond welk aspect van de dynamiek in de relatie prioriteit heeft.

Van de ontmoeting maak ik een verslag dat we telefonisch bespreken. Samen kijken we wat er getoond wordt, hoe dat voor jou voelt en waar het jou toe aanzet. Dit vertalen we indien nodig in concrete stappen en acties.

Je kunt het proces voor jou en je dier ondersteunen en verdiepen door je aan te melden voor het Traject Licht en lucht in je relatie en/of door deelname aan de Cursus Leven in verbinding.


Aanvragen relatiegesprek met je dier

Stuur een mail aan info@hestertielrooy.nl met daarin van elke deelnemer de naam + een foto van het gezicht.
(dus van jezelf + de dieren waar je verantwoordelijk voor bent)

Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag en de factuur.
De bijdrage voor het relatiegesprek is 60,-

Na ontvangst van de betaling stem ik me af op de deelnemers en voel ik intuïtief aan wanneer de ontmoeting plaats kan vinden.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op: info@hestertielrooy.nl of 0627375247


Is dit niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij

Traject licht en lucht in je relatie

Licht en lucht in je relatie
traject

Een frisse wind door de relatie tussen je dier en jou.

Je ervaart meer harmonie, plezier en verbinding in het samenzijn.

En een diepe verbondenheid met jezelf, Aarde en al het leven.

Cursus bewuste natuurbeleving

Bewuste natuurbeleving
cursus

Een inspirerende ontdekkingsreis in jouw relatie met natuur en aarde.

Je ervaart de verbondenheid die er van nature is en neemt je plek in in het geheel.

Dat heeft een helend effect op jezelf, je dier en al het leven.

Je ervaart meer energie, ontspanning en plezier.