Licht en lucht in je relatie

Verlang jij naar

 • ontspanning en lucht in de relatie met je dier?
 • weer kunnen genieten en lol hebben?
 • licht en liefde in jullie samenzijn?

Kies dan voor het Traject Licht en lucht in je relatie. Dit is een helend en inzichtgevend traject dat jullie een diepere verbinding met jezelf, al het andere leven en Aarde geeft. 


Herken je dit ?

 • Je houdt zielsveel van het dier dat bij je woont, maar het heeft van die onhebbelijkheden die je irriteren. Je reageert steeds heftiger op elkaar en bent daardoor in een negatief gedragspatroon terecht gekomen.

 • Je dier heeft lichamelijke klachten, is ziek of wordt zichtbaar ouder. Je maakt je zorgen en merkt dat je steeds meer gefixeerd raakt op dat 'wat niet goed is'. Het is steeds moeilijker om nog echt te genieten van elkaars gezelschap.

 • Je hebt al verschillende dingen gedaan om het probleem op te lossen, om je dier beter te laten worden. Maar het resultaat is minimaal. En dat leidt tot nog meer onmacht, teleurstelling en frustratie.

Zonder dat je het wilt, draait het in de relatie steeds meer om bezorgdheid, angst en onmacht.


Hoe zou het zijn als je

 • meer plezier en harmonie ervaart in de relatie?
 • allebei echt kunt ontspannen?
 • elkaar beter begrijpt?
 • elkaar ruimte geeft om meer jezelf te zijn?
Hester Tielrooy Aardecoach

Mijn naam is Hester Tielrooy en van jongsafaan is het voor mij vanzelfsprekend dat je met alles wat leeft kunt communiceren.
Als kind was ik al dol op dieren en wilde graag voor ze zorgen. Ik nam zieke dieren mee naar huis en probeerde ze weer beter te maken.
Ik werd uiteindelijk geen dierenarts, maar studeerde af in de sociale wetenschappen. Daarna heb ik me ruim 20 jaar lang verdiept in holistische geneeswijzen en in mijn eigen praktijk mensen begeleid in hun groei en ontwikkeling.
De laatste jaren deed ik dat vanuit de nieuwe energie, passend bij de nieuwe tijd.

Op een gegeven moment werd ik innerlijk naar een andere opdracht geleid. Dat begon met het verzoek van een client om contact te maken met haar hond in de laatste levensfase. Daarna volgden al snel meer verzoeken van dieren en mensen.

Leven in verbinding

Ik verdiepte mij in de verschillende bestaande methodes en leerde veel in de gesprekken met dieren, in de ontmoeting met natuur en aarde. Ik leerde op een diep niveau het belang begrijpen van het leven in verbinding. Je kunt dan op het niveau waar al het leven één is, elkaar ontmoeten en uitwisselen. Dat geeft een basis waarin je je diep verbonden voelt met aarde en het leven. Je ervaart dan liefdevolle relaties zonder afhankelijkheid. 

Zo heeft mijn eigen benadering vorm gekregen. Ik help jou en je dier graag in een betere balans te komen met jezelf, al het andere leven en aarde.

Natuurlijke relaties voor mens en dier

Een natuurlijke relatie is dynamisch. Het is een houding waarin nieuwsgierigheid en gevoel een belangrijke rol spelen. Het is een pad waarin veel te ontdekken is. Het traject Licht en lucht in je relatie helpt je een eind op weg. Ik begeleid je, en geef je handvaten om je weg daarna te vervolgen.

Samen met je dier op reis door jullie relatie. Op weg naar meer begrip, harmonie en onafhankelijkheid.
Het traject geeft inzicht en heling die leidt tot een ontspannen en liefdevolle relatie.

Je dier wordt meer dier en jij komt dichter bij jezelf. Het wordt makkelijker om vanuit je gevoel en hart te leven. Je vertrouwt meer op je intuïtie en handelt er naar.

Je voelt je verbonden met elkaar vanuit je eigenheid en vanuit een diepe verbondenheid met al het leven en aarde.

Licht en lucht in je relatie met je dier

Licht en lucht in je relatie - programma

Het licht en lucht in je relatie-traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Relatiegesprek
  Een ontmoeting met jou en je dier(en) op energetisch niveau.
  Aan de hand van een foto van jou en van je dier stem ik me af op jullie en jullie relatie.
  Dit doe ik vanuit een diepe verbinding met Aarde, op een manier die past bij de nieuwe tijd. Deze ontmoeting is helend, inzichtgevend en altijd weer verrassend.

 • Verslag en opvolging
  Van de ontmoeting maak ik een kort verslag dat we telefonisch bespreken. Samen kijken we wat er getoond wordt, hoe dat voor jou voelt en waar het jou toe aanzet. Dit vertalen we indien nodig in concrete stappen en acties.

 • Thuisopdrachten
  Na de bespreking krijg je gedurende 3 weken thuisopdrachten die je helpen om meer ontspanning, plezier en harmonie in de relatie te ervaren. Daarmee maak je een begin met het ervaren en integreren van leven in verbinding in je dagelijks leven. Dat is helend en ruimtegevend voor jou, je dier(en), al het andere leven en Aarde.


Wil je eerst kennismaken? info@hestertielrooy.nl of 0627375247